Praktisk info om utveksling, om oss og pris | Akademiet Utveksling

Praktisk info

Om oss

Akademiet Utveksling er en liten og intim organisasjon som kun jobber med utvekslingselever fra videregående skole. Vi har jevn og personlig kontakt med både elevene og deres foresatte, og gjør det lille ekstra som må til for at utvekslingsåret skal bli best mulig for alle parter.
Les mer

Fagtilbudet

Dersom du reiser med Akademiet Utveksling får du dekket alle fagene du skal ha mens du er ute. Dette innebærer både valgfagene og fellesfagene, uavhengig av hvilken linje du går. Med andre ord trenger du ikke ta opp noen fag som privatist i vg3.
Les mer

Vertsfamilie

Store deler av det å være på utveksling handler om å være på en reise. Da kan det være veldig fint å ha en vertsfamilie som skaper trygge rammer for det som skal bli ditt nye hjem, og som er der for deg når det trengs. Møtet med vertsfamilien din vil på mange måter derfor bli en kickstart på den nye hverdagen din.
Les mer

Hvorfor utveksling?

Utveksling innebærer en spennende hverdag, gode venner og nye erfaringer. Du vil bli flinkere i språk, flinkere på skolen, og kanskje få et helt nytt perspektiv på ting.
Les mer

Priser

Se pris for utveksling til de forskjellige destinasjonene våre.
Les mer