Om oss - Akademiet Utveksling

Sammen med Akademiet

Akademiet Utveksling – et trygt valg

Akademiet Utveksling er en liten og intim organisasjon som kun jobber med utvekslingselever fra videregående skole. Vi har jevn og personlig kontakt med både elevene og deres foresatte, og gjør det lille ekstra som må til for at utvekslingsåret skal bli best mulig for alle parter.

Uansett hvor du vil reise med oss, blir du møtt med den trygge og forutsigbare kvaliteten vi i Akademiet står for. Sammen med oss vet du hvor du kommer til å bo, og hvilken skole du kommer til å gå på. Vi samarbeider tett med skolene vi sender elevene våre til, og sikrer også timeplaner som kan godkjennes av skolen hjemme i Norge. Alle bor i lokale vertsfamilier, som både er politisjekket og kjente for Akademiet.

Unikt for Akademiet er at vi i York i England også dekker alle de norske fellesfagene mens du er på utveksling. Det er vårt mål at du ikke skal måtte ta opp fag på vg3. Vi vet å ta videregående skole alvorlig og samarbeider med rådgiveren din i Norge.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en timeplan som skolen din vil godkjenne!

Experience the difference

Unikt for Akademiet Utveksling:

  • Du står aldri alene – vi har erfarne og trygge ansatte på stedet som alltid er tilgjengelig for å hjelpe, og som følger deg gjennom oppholdet
  • Tilrettelegging for fag gjennom et rabattert tilbud fra
    Akademiet Nettstudier
  • Et mer seriøst alternativ for utveksling – vi har trygghet og forutsigbarhet i fokus
  • Du får god hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen, inkludert søknad visum og stipend fra Lånekassen

Styret i Akademiet Utveksling AS vurderer den økonomiske situasjonen i selskapet til å være god. Selskapet har en stabil drift, positiv egenkapital og ingen langsiktig ekstern gjeld. Styret bekrefter at det er økonomisk forsvarlig å inngå avtaler om utveksling med elever for skoleåret 2024/2025.

Det å reise på utveksling med Akademiet fungerte veldig godt for meg. Jeg visste at om jeg trengte hjelp var det bare å ta kontakt når som helst. Jeg fikk også oppfølging gjennom året, samt hjelp med valg av fag i starten. Akademiet er gode til å følge opp både før, under og etter oppholdet!

Linn Marie Brynhildsen

Linn Marie Brynhildsen

Exchange student in Norway

Would you like to come on an exchange year to Norway? Norway is a beautiful country with lots of space and fresh air.  Live in a small rural town, go to a local school and live with a local Norwegian family. We have contacts in many towns in Norway and are happy to put together a program for you. Please send us a request at: utveksling@akademiet.no

Vi søker studieveiledere!

Er du på jakt etter en deltidsstilling som er fleksibel? Akademiet Utveksling søker flere studieveiledere, som vil være med å realisere drømmen for ungdommer som ønsker å utforske verden ved å reise på utveksling i Vg2. 

Kamera, sekk, kart og notatbok