Kontakt oss - Akademiet Utveksling

Kontakt oss

Akademiet Utveksling tilbyr utveksling til elever ved alle utdanningsprogram i videregående skole. Vi har lang erfaring med utveksling til en rekke destinasjoner. Med oss kan du reise på utveksling til Australia, Canada, England, Kina, New Zealand, Spania og USA. Vi hjelper deg med å finne ut hvilken destinasjon, skole og vertsfamilie som passer for deg.

Vi er her for å hjelpe dere!

Telefonnummer: +47 982 33 110

E-post: utveksling@akademiet.no

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Instagram: @akademietutveksling
Facebook: @akademietutveksling
TikTok: @akademietutveksling

Kontakt

Har du spørsmål? Send oss kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt med deg snarest.

Maria Hjellegjerde – Country Manager

Maria har lang erfaring fra bransjen og sørger for kvalitetssikring i alle ledd. Hun har selv reist mye og opplevd verden. Det hele startet med et år på utveksling i 2001, og hun vet hva som kreves for at ditt år skal gjennomføres på en trygg og vellykket måte.

E-post: maria.hjellegjerde@akademiet.no

Maria Hjellegjerde er Country Manager i Akademiet Utveksling

Natasha Hagen – Program Manager

I ung alder dro Natasha selv på utveksling til Sør-Korea og fikk gleden av å se verden fra et annet perspektiv. I dag gir hun denne muligheten til andre unge studenter som ønsker å få oppleve et spennende og unikt år på utveksling. Som programansvarlig vil Natasha være der for å veilede og gi råd gjennom hele prosessen før avreise, og samtidig være en kontaktperson fram til hjemreisen. Velkommen til oss!

E-post: natasha.hagen@akademiet.no

heltberg utveksling natasha hagen

Michele Halmrast – Program Coordinator

Michele vet hvor stort skritt det kan være å dra på utveksling da hun selv har utvekslet til både New Zealand og England. Som programkoordinator vil hun være ved din side hele veien fra dagen du søker, til du returnerer hjem. Hun vil gi deg veiledningen du trenger for å gjøre oppholdet til ditt livs beste år.

E-post: michele.halmrast@akademiet.no