Kontakt oss

Akademiet Utveksling tilbyr utveksling til elever ved alle utdanningsprogram i videregående skole. Vi har lang erfaring med utveksling til en rekke destinasjoner. Med oss kan du reise på utveksling til Australia, Canada, England, Kina, New Zealand og USA. Vi hjelper deg med å finne ut hvilken destinasjon, skole og vertsfamilie som passer for deg.

Vi er her for å hjelpe dere!

Telefonnummer: +47 982 33 110

E-post: utveksling@akademiet.no

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Snapchat: @heltbergschool
Instagram: @akademietutveksling
Facebook: @akademietutveksling

Maria Hjellegjerde – jeg hjelper deg gjennom hele prosessen!

Som Programansvarlig vet jeg hvor stort skritt det kan være å ta et år i utlandet, og hva som kreves for at ditt år skal gjennomføres på en trygg og sikker måte. Akademiet vil være ved din side hele veien, fra dagen du søker, til du retunerer hjem. Vi vil gi deg veiledningen og rådene du trenger for å gjøre oppholdet til ditt livs beste år. Du vil bli mer selvstendig og lære deg å se verden fra et annet perspektiv. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

heltberg utveksling maria hjellegjerde

Natasha Hagen – Jeg hjelper å realisere drømmen om utveksling.

I ung alder dro Natasha selv på utveksling til Sør-Korea og fikk gleden av å se verden i et nytt perspektiv. I dag gir hun denne muligheten til andre unge elever som ønsker å få oppleve et spennende og unikt år på utveksling. Som programansvarlig hos Akademiet Utveksling vil Natasha være der for å veilede og gi råd gjennom hele prosessen før avreise, og samtidig være en kontaktperson fram til hjemreisen. Velkommen til oss!

heltberg utveksling natasha hagen

Ane – jeg var utvekslingselev i Norwich, still meg gjerne spørsmål!

Ane var på utveksling til Norwich med Akademiet, og vet hvordan du har det mens du er ute. Hun svarer på det du lurer på i det daglige, og sørger for at vi alltid er tilgjengelige på sosiale medier. Hun vil helt sikkert være å se på møter og samlinger også!

Ane Kvale