Slik fungerer det - USA - Akademiet Utveksling

Slik fungerer det

Interesseskjema

– Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjema er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte

– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Programtilbud

– Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt. Fra nå av, og til du kommer tilbake fra utveksling, holder vi jevn kontakt med deg.

Visum og stipend

– Vi hjelper deg underveis med å søke visum og stipend, og å skaffe de dokumentene du trenger.

Du har fått vertsfamilie!

– Våre partnere har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Avreisemøte

– Vi arrangerer et møte med alle som skal reise, samt foreldre. Her kommer all praktisk informasjon om hvordan ting kommer til å fungere og hva man har i vente det kommende året.

Avreise

– Våre elever blir møtt av vertsfamilien på flyplassen når de kommer frem. Da er det bare å ønske lykke til, og nyt oppholdet! Vi er selvsagt tilgjengelig hele døgnet under hele året, for både deg og familien din.