Utveksling til USA – Land of Opportunity | Akademiet Utveksling

Bli med oss på utveksling til USA

Har du lyst til å oppleve skikkelig High School Spirit? Amerikanere sier ofte at High School er den beste tiden i livet.

High School

Her kan du bli med på alt fra fotball til cheerleading, og avslutte det hele med et klassisk «prom»! Reiser du med oss til USA har du muligheten til å bestemme selv hvor du vil; kanskje er du ute etter pudderføret i Montana, ranchlivet i Texas, surfing i Malibu eller shoppingen i New York?

Kort oppsummert

Varighet: 10 måneder fra juli/august til mai/juni

Destinasjon:

Classic program: Hele USA

Select Program: Ta kontakt angående din drømmedestinasjon, så vil vi gi deg dine muligheter

Studieretninger: Anbefales til studiespesialiserende retninger SSØ og realfag

Bosted: Vertsfamilie

Turer: Mange ulike opplevelser blir arrangert av vår sammarbeidspartner i USA mot en ekstra kostnad, for eksempel tur til Hawaii eller Grand Canyon

– Det er virkelig ekte High School-spirit med amerikanske fotballspillere, prom, homecoming og cheerleaders. Det er akkurat som på film!

Rebecca Elstrøm

Jeg hadde et helt fantastisk år i USA med prom, homecoming, fall dance og graduation, men det jeg husker best er kanskje turen til Florida med vennegjengen og Thanksgiving i Minnesota med vertsfamilien. Det var en once in a lifetime-opplevelse og jeg synes det var veldig fint at takknemlighet settes i fokus.

Maren Christine Martinsen

Maren var norsk elev på utveksling i USA