Utveksling til USA – Land of Opportunity | Akademiet Utveksling

Bli med oss på utveksling til USA

Har du lyst til å oppleve skikkelig High School Spirit? Amerikanere sier ofte at High School er den beste tiden i livet.

High School

Her kan du bli med på alt fra fotball til cheerleading, og avslutte det hele med et klassisk «prom»! Reiser du med oss til USA har du muligheten til å bestemme selv hvor du vil; kanskje er du ute etter pudderføret i Montana, ranchlivet i Texas, surfing i Malibu eller shoppingen i New York?

– Det er virkelig ekte High School-spirit med amerikanske fotballspillere, prom, homecoming og cheerleaders. Det er akkurat som på film!

Rebecca Elstrøm

Rebecca og venner på fotballkamp i USA

Jeg hadde et helt fantastisk år i USA med prom, homecoming, fall dance og graduation, men det jeg husker best er kanskje turen til Florida med vennegjengen og Thanksgiving i Minnesota med vertsfamilien. Det var en once in a lifetime-opplevelse og jeg synes det var veldig fint at takknemlighet settes i fokus.

Maren Christine Martinsen

Maren var norsk elev på utveksling i USA

There is increasing emphasis and intensity in the Senate to focus on exchange programs as one of the only pieces of currency in this complicated world that has long-term pay-off. I predict exchange is going to be the fastest area of growth in public diplomacy, and that these programs will grow in interest and importance, rather than diminish.

– Joe Biden, President USA