Hvordan fungerer det - Spania - Akademiet Utveksling

Slik fungerer det

Interesseskjema

– Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjema er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte

– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Kontrakt

– Når du har bestemt deg, skriver vi under en kontrakt. Da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt. Fra nå av, og til du kommer tilbake fra utveksling, holder vi jevn kontakt med deg.

Stipend fra Statens Lånekasse og søknadsprosess

– Vi hjelper deg underveis med å søke stipend fra Statens Lånekasse, og å skaffe de dokumentene du trenger. Vi hjelper deg også med den generelle søknaden din til vår samarbeidsparnter i Spania, InterHispania.

Du har fått vertsfamilie!

– Våre partnere har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Avreise og velkomst camp

– Våre elever reiser først til Barcelona for en velkomst camp med InterHispania sine elever som er fra over hele verden. Etter velkomst campen blir de møtt av vertsfamilien på flyplassen når de kommer frem. Da er det bare å ønske lykke til, og nyt oppholdet! Vi er selvsagt tilgjengelig hele døgnet under hele året, for både deg og familien din.