Skoletilbudet på New Zealand | Finn din skole | Akademiet Utveksling

Om New Zealand

Our stunning landscapes and friendly locals are closer than you think. Wake up in a place where something new awaits you every day.

Slik presenterer New Zealand seg selv; landet hvor alt er snudd på hodet. New Zealand har en fantastisk natur, og også partnerskolene våre ligger i omgivelser som gir gode opplevelsesmuligheter.

Som Akademiet-elev starter du på skolen i juli, rett etter det som er deres vinterferie. Til gjengjeld har du sommerferie i desember og januar, som er årets varmeste måneder. Du blir møtt på flyplassen av vertsfamilien så fort du kommer til landet. På skolen har de egne ansatte som tar vare på de internasjonale elevene og sørger for at man blir ivaretatt hele skoleåret. Skolekontakten din er blant mange av personene du kan kontakte dersom du har bruk for hjelp.

I New Zealand møter du den trygge og forutsigbare kvaliteten Akademiet står for. Av oss får du hjelp og veiledning under hele søknadsprosessen, også til søknad om visum og stipend fra Lånekassen.

Outdoor Education Programme

Du får nyte spesielt godt av New Zealands natur dersom du melder deg på skolenes Outdoor Education Programme. Her er det et stort utvalg av utendørsaktiviteter, et unikt tilbud for deg som er eventyrlysten og sporty!

Outdoor Education er et fag som kombinerer sportslige aktiviteter med undervisning i klasserommet. Gjennom utendørsaktiviteter får du innblikk i geografi, biologi, turisme, etc. Samtidig lærer du masse om å samarbeide i grupper, ta ansvarlige beslutninger, personlig utvikling og mestring. Dette programmet gir deg de beste kvalifikasjoner hvis du satser på en karriere innen sport og fritid.

Våre skoler i New Zealand

KeriKeri High School

KeriKeri High School er en skole som holder til på Nordøya i New Zealand, nærmere bestemt Northland og Bay of Island. Her finner du vakre strender, tett urskog og 114 øyer omringet av klart, blått stillehav. Skolen satser stort på seiling og gir deg som student mulighet til å velge Acacemic Plus-program og utvikle deg innen fire bestemte sportstilbud ved siden av de akademiske fagene.

Elever ved KeriKeri High School

Nayland College

Nayland College er en skole i Nelson på Sørøya i New Zealand. Byen er omringet av tre imponerende nasjonalparker, som gir mange muligheter for friluftsaktiviteter. Dette utnytter skolen fullt ut i sitt ‘Outdoor Education’-program. Nayland er en skole med et bredt fagtilbud, som ligger tett på stranden. Som en del av det internasjonale programmet får du venner fra hele verden, men blir også godt integrert i din nye ‘Kiwi’-hverdag. Vertsfamilien din vil også sørge for at du blir godt kjent med din nye hjemby, og alt det den har å by på.

Avondale College

Avondale College er en stor og moderne skole som ligger i Auckland på Nordøya. Det internasjonale miljøet er stort, og du vil garantert bli kjent med folk fra hele verden. Aukland har cirka 1.4 millioner innbyggere, med store mulighet for shopping, cafeer og kulturliv. Skolen ligger litt utenfor selve bykjernen, og der bor typisk sett også de fleste vertsfamiliene. Som i resten av New Zealand er du aldri langt vekk fra havnen eller stranden.

Hva med internatskole i New Zealand?

Vi kan også tilby privat internatskole på King’s College, for deg som ønsker noe helt spesielt når du er på utveksling i New Zealand!
Les mer om King’s College

Korttidsprogram til Auckland, New Zealand

Summer Academy ved Avondale College

Velkommen til en sommerferie du sent vil glemme gjennom Avondale College sitt Summer Academy! Reis i 4 uker og opplev hva vakre New Zealand har å by på. Du vil bo med lokale, gå på skole i storbyen Auckland og få minner for livet. Passer perfekt for deg som ønsker å reise på utveksling for en kort periode!