King’s College - Akademiet Utveksling

King’s College

King’s College ligger på Nordøya, 20 minutter fra Auckland sentrum. Her kan du oppleve et år som internatelev. Dette betyr at du bor på skolen og er på skolens område hele uka. Dette gjør du sammen med de andre internatelevene, som både er andre internasjonale elever og elever fra New Zealand. I tillegg til de som bor der fast, går det også dagelever på King’s College. Dette er da elever som går på skolen, men som drar hjem til familiene sine når skoledagen er over. På King’s College går det med andre ord mange elever av alle slag!

Skolen har veldig høy standard på undervisningen. Klassene er små og lærerne har god tid til å gi det lille ekstra som skal til for at du kan oppnå ditt beste. Samholdet på skolen er også veldig bra, som en naturlig følge av at en stor del av elevene bor sammen og blir kjent med hverandre på en helt unik måte.

Paulina var norsk elev på Kings College, og deler sine opplevelser og erfaring.

Utenom de klassiske skolefagene legges det stor vekt på sport og fritidsinteresser. Her er det mange alternativer å velge blant, og idrett fyller en stor del av skoledagen. I tillegg har de også veldig gode kulturtilbud, hvor du kan bli med i både musikk, dans og teatergrupper.

Selv om du vil være internatelev, får du tildelt en familie som du kan være hos i helger og ferier. Disse vil behandle deg som en av dem, og gi deg en skikkelig følelse av hvordan det er å bo hos en vertsfamilie på utveksling. I dette tilbudet får du altså både i pose og sekk!

Skolen arrangerer to store turer i løpet av året – en på Nordøya og en på Sørøya. Disse turene er inkluderte i prisen, og gir en fantastisk mulighet til å oppleve det fantastiske landet New Zealand er.

Vi får kun tildelt et lite antall plasser på King’s College. Hvis du vil gjøre noe helt unikt, og være en av de få heldige, bør du søke NÅ!

Les mer om skolen her

Programavgift479 950
Støtte fra Lånekassen
Skolepengestipend94 000
Bostipend45 170
Reisestøtte*27 300
Utstyrsstipend1100 (1051-3887)
Total Støtte167 570
Elevens egenandel etter studiestøtte312 380

*40% stipend 60% lån

Prisen er veiledende og kan variere i henhold til valutakurs og Lånekassens satser.