Avondale College | New Zealand på utveksling | Akademiet Utveksling

Avondale College

Avondale College ligger i utkanten av Auckland på Nordøya. Dette er den største skolen vi har på New Zealand-programmet med cirka 2.600 elever, og en internasjonal gruppe på cirka 150 elever. Det er et rikt tilbud av forskjellige fag, og masse å gjøre på fritiden. Avondale College har flotte tilbud, spesielt for elever på Musikk, Dans og Drama. Det undervises i forskjellige musikksjangre og dans, og skolen er godt kjent for sine store forestillinger. Du kan også velge mellom hele 60 ulike sport- og fritidsaktiviteter. Her ligger altså mulighetene klare for at du skal kunne få prøve noe helt nytt, og utfordre deg litt ekstra. Hva med å bli med på Slow Motion Running, Weightlifting eller Travel Wise Group?

For å få muligheten til å bli bedre kjent med hverandre, og det flotte landet New Zealand er, blir de internasjonale elevene tatt med på flere turer og utflukter i løpet av året. Dette er en fantastisk mulighet til å se alt landet er kjent for; vakker og grønn natur, høye fjell, og lange, nydelige sandstrender. Ettersom du er så tett på Auckland har du også tilgang til livet i storbyen hvor du kan shoppe, gå på cafeer og konserter. Fritiden er med andre ord sikret fra første stund!

Klikk her for å se fagene Avondale College tilbyr.

Som utvekslingselev ved Avondale College får du en lokal vertsfamilie som ønsker deg velkommen inn i sitt hjem og behandler deg som en av familien. I New Zealand har regjeringen en egen ‘code of coduct’ for vertsfamilier og internasjonale programmer. Dette betyr at alle skolene blir sjekket hvert 2. år og det er veldig klare retningslinjer for oppfølging og sikkerhet i alle vertsfamilier. Det er krav om at familien skal ha både plass og tid til å ha en internasjonal elev boende. Du får eget rom. Det kan være at det er en annen internasjonal elev i familien, men ikke fra samme land som deg. Ved å bo i en vertsfamilie kommer man raskt inn i det lokale samfunnet og får raskt en hverdag i ditt nye hjemland. Vertsfamiliene er veldig gode til å hjelpe elevene sine i gang i starten.

Vi hører veldig ofte at New Zealand har en kultur som ligger ganske tett opp av den norske, slik at det er enkelt å falle til i alt det nye. I tillegg sies det også at menneskene på New Zealand er utrolig avslappet og veldig lette å komme i kontakt med.

Et utvekslingsår i New Zealand gir fantastiske muligheter! Søk i dag!

Les mer om skolen her