Utveksling til New Zealand – adrenalin og friluft | Akademiet Utveksling

Bli med oss på Utveksling til New Zealand

Opplev et år fylt med adrenalin og masse friluft i fantastiske landlige omgivelser.

Et år fylt med masse friluft

Our stunning landscapes and friendly locals are closer than you think. Wake up in a place where something new awaits you every day.

Det er veldig, veldig fint her i New Zealand. Jeg bor hos vertsfamilien min i Nelson, helt nord på sørøya og trives veldig. Vi er de første utvekslingselevene etter covid, så folk er veldig interessert i å bli kjent med oss. Det er veldig gøy! Frem til nå har jeg stått på ski i Wanaka og hoppet i strikk i Queenstown.

Iben Simensen

Iben hopper i strikk i New Zealand

Akkurat nå starter vårferien, selv om det er midt i september med 20 grader og sol. Da skal jeg på tur til sørøya og i fornøyelsespark med noen venner. Fremover gleder jeg meg til treningssamling, feire jul med vertsfamilien, camping, tur til Fiji og Australia!

Magnus Græsli

Magnus Græsli i skoleuniformen til Avondale College på New Zealand

Korttidsprogram til Auckland, New Zealand

Summer Academy ved Avondale College

Velkommen til en sommerferie du sent vil glemme gjennom Avondale College sitt Summer Academy! Reis i 4 uker og opplev hva vakre New Zealand har å by på. Du vil bo med lokale, gå på skole i storbyen Auckland og få minner for livet. Passer perfekt for deg som ønsker å reise på utveksling for en kort periode!