Slik fungerer det - York - Akademiet Utveksling

Slik fungerer det

Brexit har ført til store endringer i utdanningssamarbeidet mellom Storbritannia og andre land i verden, blant annet Norge, både for videregående- og høyere utdanning. I forbindelse med at Storbritannia gikk ut av EU har det blitt innført krav om visum for alle norske elever som ønsker å studere i England. Visumavgiften inneholder en obligatorisk helseforsikring som gjør at du blir omfattet av det britiske helsevesenet. Et annet krav satt av de britiske myndighetene er at alle elever må gjennomføre en engelsk språktest. Visum og språktest medfører ekstra kostnader i tillegg til programavgiften. Akademiet veileder deg trygt gjennom hele prosessen 😊

Det akademiske nivået i England er meget høyt, spesielt innen realfag. Grunnet dette er det innført karakterkrav. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Interesseskjema

– Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte

– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Kontrakt

– Når du har bestemt deg, skriver vi under en kontrakt. Da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt.

Ønske om bosituasjon

– For oss er det viktig at du trives der du bor. Derfor gir vi deg mulighet til å komme med eventuelle ønsker om vertsfamilie, bosituasjon og andre faktorer som betyr noe for deg.

Du har fått vertsfamilie!

-Vi har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva York College har funnet spesielt til deg!

Forberedelsesmøte / Avreisemøte

– I forkant av avreise i september avholder vi egne avreisemøter. Her vil du få bedre innblikk i hva du kan forvente av oppholdet ditt, samt gjennomgang av regler og diverse.

Avreise og induction days

– Vi følger deg til din destinasjon, hvor du møtes av vertsfamilien din. De første dagene på College er satt tilrettelagt for de internasjonale elevene, for å bli litt kjent med skolen, elevene og byen. Lykke til, og nyt oppholdet!