Slik fungerer det - Loughborough - Akademiet Utveksling

Slik fungerer det

Brexit har ført til store endringer i utdanningssamarbeidet mellom Storbritannia og andre land i verden, blant annet Norge, både for videregående- og høyere utdanning. I forbindelse med at Storbritannia gikk ut av EU har det blitt innført krav om visum for alle norske elever som ønsker å studere i England. Visumavgiften inneholder en obligatorisk helseforsikring som gjør at du blir omfattet av det britiske helsevesenet. Et annet krav satt av de britiske myndighetene er at alle elever må gjennomføre en engelsk språktest. Visum og språktest medfører ekstra kostnader i tillegg til programavgiften. Akademiet veileder deg trygt gjennom hele prosessen 😊

Interesseskjema

– Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte

– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Kontrakt

– Når du har bestemt deg, skriver vi under en kontrakt. Da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt.

Bosituasjon

– Du vil bo på campus som ligger ved skolen. Bosituasjonen er tilpasset studenter som er under 18 år, og campus er bemannet 24 timer i døgnet. Staben er der for å gi deg tryggheten du trenger når du er langt unna venner og familie.  

Avreisemøte

– I forkant av avreise i september avholder vi egne avreisemøter. Her vil du få bedre innblikk i hva du kan forvente av oppholdet ditt, samt gjennomgang av regler og diverse.

Avreise og induction days

– Du vil reise sammen med de andre norske elevene som skal til Loughborough, og blir møtt av en representant ved ankomst til England. De første dagene på College er tilrettelagt for at de internasjonale elevene skal bli kjent med skolen, elevene og byen. Lykke til, og nyt oppholdet!