Om Loughborough - Akademiet Utveksling

Loughborough College – The Talent Factory

Går du idrettslinjen og drømmer om et år på utveksling i England?

Akademiet Utveksling har inngått et unikt samarbeid med en skole som tilbyr idrettslinjen for elever som vil fordype seg innen fotball, og som har en drøm om å spille på et høyt nivå, eller bare bli en bedre atlet rent teknisk.

Loughborough er kjent i hele England for elever som ønsker å bli profesjonelle atleter, og da spesielt innen fotball (toppidrett) , men det er også et mekka for elever som ønsker å drive med styrketrening, friidrett, håndball og lignende. Listen er lang.

Les mer om skolen, trykk her

I tillegg til å være en del av Loughborough college – som blir referert til som «the talent factory» grunnet sine meritter – så vil elevene også bli tatt vare på av Scandinavian Academy for Football Education. De har tett kontakt med talentspeidere over hele England, og vil sørge for at elevene blir eksponert for de beste talentspeiderne innen fotball jevnlig.

Staben på skolen er profesjonelle til fingerspissene og elevene vil bli godt ivaretatt i alle ledd. Du vil bo på campus som er tilpasset studenter som er under 18 år, og campus er bemannet 24 timer i døgnet. Staben er der for å gi deg tryggheten du trenger når du er langt unna venner og familie.  Trivselsfaktoren blant elever og ansatte er meget høy. Alle idrettsfasilitetene er svært imponerende med flerfoldige fotballbaner, og gedigne treningsfasiliteter. Hva med å legge styrketreningen mellom slagene på skolen sin «Power Base» ?

Få utveksling i Vg2 godkjent som elev ved idrettslinjen

Ved å ha en base i England over et helt skoleår, så får våre elever muligheter som de ikke ville ha fått i Norge dersom ønsker å satse innen sin sportsgren. 

Elevene vil studere den britiske versjonen av idrettslinjen på skolen, og her får de dekket alle idrettsfagene. De vil gå i klasse med lokale studenter, andre internasjonale elever og elever fra Englands eneste NFL akademi. 

I tillegg til dette, så tilbyr vi elevene en pakke med et par utvalgte fellesfag i regi av Akademiet nettstudier.

Kontakt oss for mer informasjon og prisoversikt 🙂