Utveksling til England – York er fantastisk | Akademiet Utveksling
York Minster Cathedral

Bli med oss på utveksling til England

Reis til historiske York i England som er en vakker turistby, fylt med butikker og kafeer i sjarmerende brosteinsbelagte gater.

Eller hvis du er elev ved idrettslinja prøv vårt nye tilbud til Loungborough College. Perfekt for elever som ønsker å bli profesjonelle atleter, og da spesielt innen fotball.

Loughborough College

Akademiet Utveksling har inngått et unikt samarbeid med Lougborough College, som tilbyr idrettslinjen for elever som ønsker å bli profesjonelle atleter, og da spesielt innen fotball (toppidrett) , men det er også et mekka for elever som ønsker å drive med styrketrening, friidrett, håndball og lignende. Listen er lang.

Vi har igjen et par plasser for 2023ta kontakt det er førstemann til møllen!

York College

York er en vakker turistby, full av butikker og kafeer i sjarmerende brosteinsbelagte gater. York College har ca 4.000 elever. Lærerne er tett på elevene og det stilles høye krav til læring og oppfølging av fag. Skolen gir et unikt tilbud hvor du får alle fagene du trenger i Vg2.

Det er alltid noe som skjer her. Det er hele tiden noe å oppleve og jeg møter mange nye mennesker hele tiden. Det er det beste med å være på utveksling! Jeg kunne rett og slett gjerne flyttet hit når jeg er ferdig med skolen, og det har jeg hørt mange si.

Tuva Valø

Tuva på tur i England med Akademiet Utveksling

Jeg trives veldig! York University har et stort akademisk tilbud og byen er kjempefin. Det er så hyggelig å gå rundt i gatene. York er ingen storby, men det er nok av kafeer, butikker og ting å gjøre her, både etter skolen og i helgene.

Siren Matre

Fire utvekslingselever på stranda i England