Utveksling til England – York er fantastisk | Akademiet Utveksling

Bli med oss på utveksling til England

Reis til historiske York i England eller den sjarmerende kystbyen Brighton. Eller hvis du er elev ved idrettslinja prøv vårt nye tilbud til Lougborough College.

Reis til England

Gå på videregående skole i England for å oppleve den sjarmerende kulturen og perfeksjonere dine språkkunnskaper. Bo på kysten i Brighton eller opplev den historiske byen York. Om du er idrettselev har vi også ett unikt tilbud i Loughborough.

I England finner du muligheter for alle studiespesialiserende retninger. Et skreddersydd program for deg som ønsker å reise på utveksling i vg2.

Destinasjoner i England

Brighton

Kun 1 time unna storbyen London finner du den sjarmerende og moderne kystbyen Brighton. Gå på Varndean College og få en smakebit på alt England har å by på – tilbring sommeren på stranden og hverdagen i en koselig by med et rikt kulturliv.

York

York er en vakker turistby, full av butikker og kafeer i sjarmerende brosteinsbelagte gater. York College har ca 4.000 elever. Lærerne er tett på elevene og det stilles høye krav til læring og oppfølging av fag. Skolen gir et unikt tilbud hvor du får alle fagene du trenger i Vg2.

Loughborough

Akademiet Utveksling har inngått et unikt samarbeid med Lougborough College, som tilbyr idrettslinjen for elever som ønsker å bli profesjonelle atleter, og da spesielt innen fotball (toppidrett) , men det er også et mekka for elever som ønsker å drive med styrketrening, friidrett, håndball og lignende. Listen er lang.