Slik fungerer det - Australia - Akademiet Utveksling

Slik fungerer det

Interesseskjemaet

– Skjemaet finnes og fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte

– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Programtilbud

– Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og du får oversikt over alle skolene. Du kan ønske deg til fem skoler, og så får du tilbud der det er plass. Her er det lurt å være tidlig ute, for det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Ønske om bosituasjon

– For oss er det viktig at du trives der du bor. Derfor gir vi deg mulighet til å komme med eventuelle ønsker om vertsfamilie, bosituasjon og andre faktorer som betyr noe for deg.

Skole og vertsfamilie

– Så fort du har fått tildelt skole finner vi en fin familie i området du kan bo hos. Våre folk har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Straks kan du se hva vi har funnet spesielt til deg!

Forberedelsesmøte

– Vi arrangerer et møte med alle som skal reise, samt foreldre. Her kommer all praktisk informasjon om hvordan ting kommer til å fungere.

Avreise

– Vi følger dere til flyplassen, og sørger for at dere kommer dere trygt av gårde. Vertsfamilien din vil stå og vente på deg på flyplassen der borte. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til – nyt oppholdet!