Utveksling til Australia – Beach Life | Akademiet Utveksling

Reis med oss på utveksling til Australia

G’day mate! Hva med å snu opp ned på tilværelsen, og reise “down under” til Australia?

Reis til Australia

Her får du oppleve et land med noen av verdens flotteste strender, vakreste korallrev og beste ‘groundswells’. Du vil bli kjent med en herlig kultur, og samtidig oppleve et forutsigbart og tropisk klima som ikke kan sammenlignes med det du har her hjemme. Bli med oss til Australia og Queensland!

Kort oppsummert

Varighet: 12 måneder fra juli til juli

Destinasjon: Queensland, Australia

Studieretninger: Alle studiespesialiserende retninger inkludert MDD, MK og idrett

Bosted: Vertsfamilie

Turer: Mange ulike opplevelser blir arrangert av vår sammarbeidspartner i Australia mot en ekstra kostnad, for eksempel tur til Sydney, Fraser Island og Uluru

Jeg valgte Brisbane, Australia fordi her kan jeg oppleve så mye spennende! Det er utrolig mange muligheter her med mange store byer, vakre streder, fin natur og veldig hyggelige mennesker. Det er alltid noe som skjer her!

Kaia Sørensen

Kaia i blå jakke i Brisbane, Australia

Jeg valgte å reise til Australia fordi jeg alltid har hatt lyst til å reise hit. Jeg synes det fristet med varmen og bademulighetene, i tillegg til tanken på å bo rett ved havet. Da jeg som liten så på australske serier, som Bondi Beach og H2O, fikk jeg bare ekstra lyst til å reise hit.

Christina Larsen

Strendene og dyrelivet er helt fantastisk. For eksempel flyr det papegøyer over alt hele tiden – du får virkelig sett mye her nede. Jeg har vært på surfekurs, hilst på en koala og blitt kjent med mange hyggelige australiere. I tillegg bor jeg rett ved tre store fornøyelsesparker.

Nora Østgaard Stene

Nora holder koalabjørn i Australia

Jeg reiste til Australia fordi jeg hadde lyst til å oppleve en helt annen kultur enn i Norge, og det har jeg virkelig fått gjøre. Været, kulturen og folka er helt annerledes og menneskene er så vennlige og imøtekommende.

Marthea Engesland Gronstad

Marthea i Austalia koser en kenguru