Magnus får vill natur og storby i ett, på utveksling i New Zealand - Akademiet Utveksling

Magnus får vill natur og storby i ett, på utveksling i New Zealand

Fantastiske treningsområder med natur og by

Da jeg skulle velge hvilket land jeg ønsket å reise på utveksling til, stod jeg til slutt mellom New Zealand og Australia. For meg var det viktig at stedet hadde ålreite treningsområder og fin natur, og det kan virkelig New Zealand by på.

Jeg er nå i Auckland på nordøya. Her liker jeg meg veldig godt fordi jeg både har storby og fantastisk natur lett tilgjengelig.

Fantastisk natur på New Zealand

Jul, camping og kappgang

Akkurat nå starter jeg vårferien, selv om det er midt i september med 20 grader og sol. Da skal jeg på tur til sørøya og i fornøyelsespark med noen venner. I tillegg skal vi oppleve hvalsafari.

Fremover gleder jeg meg til treningssamling i New Zealand, feire jul med vertsfamilien, campingtur, rundtur på sørøya, reise til Fiji – og konkurrere i kappgang i Australia.

Jeg var med i EM i sommer og kom på 5. plass, så jeg ser veldig frem til det. Jeg har allerede rukket å prøve mye nytt, men har også mange kule opplevelser igjen å se frem til. 

Magnus Græsli smiler i New Zealand

Skolehverdag med hyggelige og imøtekommende elever

På skolen har jeg fag som spansk, R1-matte, historie, geografi og Outdoor Education.

Skolen jeg går på (Avondale College) er veldig stor og tilbyr mange ulike typer fag. Det er også veldig mange utvekslingselever på skolen min, både norske og internasjonale.

Om man synes det er litt utfordrende å bli kjent med lokale elever, er det betryggende å ha de andre norske utvekslingselevene å henge med i starten. Men det å få gode venner her nede tar ikke lang tid, og alle er veldig imøtekommende og hyggelige.

Du får virkelig venner og opplevelser for livet på utveksling!