Et brev hjem – dette sier elevene underveis | Akademiet Utveksling

Et brev hjem

Se hva våre utvekslingselever sier om reisene og opplevelsene underveis i utvekslingsåret sitt!

Lea Marie Svensen

Kjære mamma og pappa! Nå befinner den lille jenta deres i det store utland, og hun hadde ikke vært der uten dere. Tusen takk for at dere har støttet meg i valget mitt om å studere i England. Uten deres støtte og innsats hadde jeg nok feiget ut for lenge siden, noe jeg er veldig glad for at ikke skjedde. Veien til York har gitt meg en god smakebit på hva voksenlivet byr på, og jeg gir dere prisen for alt jeg lært. Jeg er evig takknemlig!

Lea Marie Svensen

Sari Bergene

Kjære mamma og pappa! Jeg vil bare takke dere for å la meg dra til England for å studere. Dere støtter meg i alt og jeg er så takknemlig for alt sammen – at dere har gjort det mulig for meg å oppleve noe nytt og spennende. Jeg opplever mange nye steder, og blir kjent med så mange nye folk; dette er venner jeg kommer til å holde kontakten med når jeg flytter hjem igjen til Norge! Tusen takk for at dere får dette til å skje, takk for at dere lot meg dra og oppleve livet sammen med min beste venn <3

Sari Bergene

Sunniva Siggerud

Hei mamma! Jeg savner deg, men heldigvis vet du at jeg har det skikkelig bra. Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive. Tusen takk, mamma, for at du har gitt meg muligheten til å utforske verden på egne ben! Jeg vet det er tungt for deg å bare «slippe» oss ut i verden, men du er sterk, og har også lært meg å være sterk. Du har vist meg hva å være lykkelig er. Familie er ikke bare de man deler blod med, men man kan velge selv hvem man vil ha rundt seg. Tusen takk mamma, jeg er veldig stolt av deg!

Sunniva Siggerud

Ane Marte Hundven

Kjære mamma og pappa! Nå har jeg vært i New Zealand i over et halvt år, og tiden flyr virkelig. Jeg vil bare si tusen takk for at jeg fikk muligheten til å reise på utveksling. På dette halve året har jeg lært utrolig mye. Jeg har fått opplevd ting som jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve: jeg har blant annet opplevd å få hoppe ut av et fly, bli kjent med en annen kultur – men også det å flytte hjemmefra og bli selvstendig. Det har vært utfordrende til tider, men jeg vet jeg har vokst mye på det. Igjen, tusen takk for denne fantastiske opplevelsen!

Ane Marte Hundven

Sigurd Elias

Til mamma og pappa! Utvekslingen i York kommer nok til å være et av mine beste år i hele mitt liv. Jeg har fått mange nye venner og fått opplevd så veldig mye av det England har å by på. Når jeg våkner om morgenen gleder jeg meg på hvilke nye ting vi skal gjøre, eller hva vi skal finne på. Jeg ville bare si tusen takk for at jeg fikk lov til å få denne opplevelsen, for jeg vet at ikke alle kan og jeg føler meg heldig som har dere som foreldre. Takk!

Sigurd Elias